• гр.Пловдив, ул. „Капитан Райчо” №54, ет.3
  • office@idl.bg

За Комплекса

  • Home
  • За Комплекса
Contact US

За жилищен комплекс River Side - Пловдив

- СГРАДА :
Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна – изградена от плочи, колони, шайби и греди. Външните стени са изпълнени от фасадни стени керамични блокове Wienerberger Porotherm 25, а вътрешните преградни стени - от керамични блокове 12см. Система за хидроизолация по тераси, сутерен и плоски покриви. Включено е присъединена към мрежите на техническата инфраструктура - външно захранване с ел.енергия, телефон, външни ВиК връзки за права вода и канализация.


- ФАСАДИ:
КЕРАМИЧНA ВЕНТИЛИРУЕМA ФАСАДA Вентилируемата окачената фасада е система, състояща се от облицовка, топлоизолация и метална конструкция. Принципът на системата се състои в това, че технологичното разстояние, оставено между топлоизолацията и облицовката обезпечава свободно движение на въздушния поток. Така естественото движение на въздуха в пространството между керамиката и топлоизолацията осигурява на стената постоянно да е суха, не позволявайки образуване на конденз и влага. Именно този въздушен промеждутък снижава загубите на топлина, явявайки се в ролята на температурен буфер: температурата на въздуха в него е с 3-4 градуса по-висока от температурата извън сградата.


- ОБЩИ ЧАСТИ:
Покрив - изцяло завършен по проект плосък покрив с най-добрата хидроизолация на пазара; Стълбище, входно антре и етажни площадки - луксозно завършени по дизайнерски проект с декоративна мазилка и настилка от естествен камък, парапети от закалено стъкло и метална ръкохватка, дизайнерски осветителни тела. Асансьор в експлоатация със сертификат и луксозна кабина. Монтирани пощенски кутии и външна входна врата на сградата с автоматично затваряне. Домофонна инсталация - напълно завършена, с монтиран домофон. Вертикална планировка - изцяло завършена съгласно проекта.


- АПАРТАМЕНТИ:
Обработка на вътрешни стени и тавани – машинна мазилка, под- циментова замазка. Мокри помещения: стени - мазилка, под - циментова замазка с наклони за отводняване. Балкони и тераси : под - керамични плочи, парапет – ажурна част от закалено затъмнено стъкло, плътна част – зидана с шапка от естествен камък, ръкохватка. Блиндирани входни врати на всички апартаменти. Външна дограма – висококачествена шесткамерна дограма със стъкла 4-сезона. Ел.инсталация: завършена, окомплектована, разделена по кръгове, монтирано ел.табло тип "апартаментно" с автоматични предпазители, монтирани ключове и контакти, без осветителни тела. Домофонна инсталация - напълно завършена, с монтиран домофон. Звънчева инсталация по БДС - звънец и устройство за звънене. Телевизионна, интернет и телефонна инсталации, с телевизионен извод в дневните и спалните. ВиК инсталация - изпълнена с полипропиленови тръби и части, водомер и спирателни кранове, без батерии, душове, тоалетни чинии, мивки и вани.


- ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ:
19 броя гаражи, от които 17 броя единични и 2 броя двойни подземни гаражи. Покрита автомобилна рампа за достъп на автомобили от партерното ниво до подземното ниво с директна връзка към улица „Плевен“. Вътрешните стени и тавани са обработени с машинна мазилка, под – шлайфан бетон. Хидроизолация на цялото сутеренно ниво. Ел.инсталация - завършена, окомплектована по проект, включително осветителни тела. Вентилационна система – напълно завършена по проект.


- ПОЗЕМЛЕН ИМОТ:
Тротоар пред сградата с поставени бетонни плочи и оформени зелени площи. Пешеходните алеи и паркоместата са завършени с цветни бетонови павета по дизайнерски проект. Оградите към съседните имоти са плътни и високи, направени от бетонови елементи и озеленени с пълзяща растителност. Външна автоматична врата за автмобили ще бъде поставена на входа на покритата рампа. Вътрешния заден двор ще бъде оформен като бутиков парк - с озеленени площи с тревна, пълзяща и висока растителност, с детска площадка и зона с пейки и маси за почивка – съобразно паркоустройствения проект.

Местоположение на жилищен комплекс River Side - Пловдив

Местоположение на жилищен комплекс River Side - Пловдив