• гр.Пловдив, ул. „Капитан Райчо” №54, ет.3
  • office@idl.bg

За Комплекса

Contact US
River Side - Жилищен комплекс - Пловдив - апартаменти

За жилищен комплекс River Side – Пловдив

– СГРАДА :
Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна – изградена от плочи, колони, шайби и греди. Външните стени са изпълнени от фасадни стени керамични блокове Wienerberger Porotherm 25, а вътрешните преградни стени – от керамични блокове 12см. Система за хидроизолация по тераси, сутерен и плоски покриви. Включено е присъединена към мрежите на техническата инфраструктура – външно захранване с ел.енергия, телефон, външни ВиК връзки за права вода и канализация.

– ФАСАДИ:
КЕРАМИЧНA ВЕНТИЛИРУЕМA ФАСАДA CREATON Вентилируемата окачената фасада е система, състояща се от облицовка, топлоизолация и метална конструкция. Принципът на системата се състои в това, че технологичното разстояние, оставено между топлоизолацията и облицовката обезпечава свободно движение на въздушния поток. Така естественото движение на въздуха в пространството между керамиката и топлоизолацията осигурява на стената постоянно да е суха, не позволявайки образуване на конденз и влага. Именно този въздушен промеждутък снижава загубите на топлина, явявайки се в ролята на температурен буфер: температурата на въздуха в него е с 3-4 градуса по-висока от температурата извън сградата. Керамичните плочи, използвани за облицовката са на немската фирма CREATON – 30 години гаранция на керамиката. Минимум 12см топлоизолационен материал – висококачествена каменна вата;

– ОБЩИ ЧАСТИ:
Покрив – изцяло завършен по проект плосък покрив с най-добрата хидроизолация на пазара; Стълбище, входно антре и етажни площадки – луксозно завършени по дизайнерски проект с декоративна мазилка и настилка от естествен камък, парапети от закалено стъкло и метална ръкохватка, дизайнерски осветителни тела. Асансьор в експлоатация със сертификат и луксозна кабина. Монтирани пощенски кутии и външна входна врата на сградата с автоматично затваряне. Домофонна инсталация – напълно завършена, с монтиран домофон. Вертикална планировка – изцяло завършена съгласно проекта с цветни бетонови павета Semmelrock.

– АПАРТАМЕНТИ:
Обработка на вътрешни стени и тавани – машинна мазилка и гипсова шпакловка. Подът е шлайфан бетон за постигане на максимално равна повърхност и увеличаване на светлата височина в помещенията. Мокри помещения: стени – мазилка, под – циментова замазка с наклони за отводняване. Балкони и тераси : под – гранитогресни плочи, парапет – ажурна част от закалено затъмнено стъкло, плътна част – зидана с шапка от естествен камък, метална ръкохватка. Блиндирани входни врати на всички апартаменти. Вътрешни врати на апартаментите – интериорни модели, изработени от МДФ. Външна дограма – висококачествена шесткамерна дограма Саламандър със стъкла 4-сезона и немски метален обков Hafele. Ел.инсталация: завършена, окомплектована, разделена по кръгове, монтирано ел.табло тип „апартаментно“ с автоматични предпазители, монтирани ключове и контакти Schneider, без осветителни тела. Домофонна инсталация – напълно завършена, с монтиран домофон. Звънчева инсталация по БДС – звънец и устройство за звънене. Телевизионна, интернет и телефонна инсталации, с телевизионен извод в дневните и спалните. ВиК инсталация – изпълнена с полипропиленови тръби и части, водомер и спирателни кранове, без батерии, душове, тоалетни чинии, мивки и вани.

– ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ:
22 броя гаражи и 1бр. изба Покрита автомобилна рампа за достъп на автомобили от партерното ниво до подземното ниво с директна връзка към улица „Плевен“. Вътрешните стени и тавани са обработени с машинна мазилка и гипсова шпакловка за финишно покритие. Под – шлайфан бетон. Хидроизолация на цялото сутеренно ниво. Гаражни врати с електрически повдигащ механизъм. Ел.инсталация – завършена, окомплектована по проект, включително осветителни тела. Вентилационна система – напълно завършена по проект.

– ПОЗЕМЛЕН ИМОТ:
Тротоар пред сградата с поставени бетонни плочи и оформени зелени площи. Пешеходните алеи и паркоместата са завършени с цветни бетонови павета Semmelrock мин. 8см по дизайнерски проект. Оградите към съседните имоти са плътни и високи, направени от бетонови елементи и озеленени с пълзяща растителност. Външна автоматична врата за автмобили ще бъде поставена на входа на покритата рампа. Вътрешния заден двор ще бъде оформен като бутиков парк – с озеленени площи с тревна, пълзяща и висока растителност, с детска площадка и зона с пейки и маси за почивка – съобразно паркоустройствения проект.

Гаранционни срокове на изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти са: 1. За всички видове новоизпълнени строителни конструкции на сгради и съоръжения, включително и за земната основа под тях – 10 години; 2. За хидроизолационни, топлоизолационни, звукоизолационни и антикорозионни работи на сгради и съоръжения в неагресивна среда – 5 години; 3. За всички видове строителни, монтажни и довършителни работи (подови и стенни покрития, тенекеджийски, железарски, дърводелски и др.), както и за вътрешни инсталации на сгради – 5 години;

Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *