• гр.Пловдив, ул. „Капитан Райчо” №54, ет.3
  • office@idl.bg

За Комплекса

Contact US
River Side - Жилищен комплекс - Пловдив - апартаменти

За жилищен комплекс River Side – Пловдив

– СГРАДА :
Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна – изградена от плочи, колони, шайби и греди. Външните стени са изпълнени от фасадни стени керамични блокове Wienerberger Porotherm 25, а вътрешните преградни стени – от керамични блокове 12см. Система за хидроизолация по тераси, сутерен и плоски покриви. Включено е присъединена към мрежите на техническата инфраструктура – външно захранване с ел.енергия, телефон, външни ВиК връзки за права вода и канализация.

– ФАСАДИ:
КЕРАМИЧНA ВЕНТИЛИРУЕМA ФАСАДA  Вентилируемата окачената фасада е система, състояща се от облицовка, топлоизолация и метална конструкция. Принципът на системата се състои в това, че технологичното разстояние, оставено между топлоизолацията и облицовката обезпечава свободно движение на въздушния поток. Така естественото движение на въздуха в пространството между керамиката и топлоизолацията осигурява на стената постоянно да е суха, не позволявайки образуване на конденз и влага. Именно този въздушен промеждутък снижава загубите на топлина, явявайки се в ролята на температурен буфер: температурата на въздуха в него е с 3-4 градуса по-висока от температурата извън сградата.

– ОБЩИ ЧАСТИ:
Покрив – изцяло завършен по проект плосък покрив с най-добрата хидроизолация на пазара; Стълбище, входно антре и етажни площадки – луксозно завършени по дизайнерски проект с декоративна мазилка и настилка от естествен камък, парапети от закалено стъкло, ръкохватка и дизайнерски осветителни тела. Асансьор в експлоатация със сертификат и луксозна кабина. Монтирани пощенски кутии и външна входна врата на сградата с автоматично затваряне. Домофонна инсталация – напълно завършена, с монтиран домофон. Вертикална планировка – изцяло завършена съгласно проекта.

– АПАРТАМЕНТИ:
Обработка на вътрешни стени и тавани – машинна мазилка, под – циментова замазка.  Мокри помещения: стени – мазилка, под – циментова замазка с наклони за отводняване. Балкони и тераси : под – керамични плочи, парапет – ажурна част от закалено затъмнено стъкло, плътна част – зидана с шапка от естествен камък, ръкохватка. Блиндирани входни врати на всички апартаменти. Външна дограма – висококачествена шесткамерна дограма със стъкла 4-сезона. Ел.инсталация: завършена, окомплектована, разделена по кръгове, монтирано ел.табло тип „апартаментно“ с автоматични предпазители, монтирани ключове и контакти, без осветителни тела. Домофонна инсталация – напълно завършена, с монтиран домофон. Звънчева инсталация по БДС – звънец и устройство за звънене. Телевизионна, интернет и телефонна инсталации, с телевизионен извод в дневните и спалните. ВиК инсталация – изпълнена с полипропиленови тръби и части, водомер и спирателни кранове, без батерии, душове, тоалетни чинии, мивки и вани.

– ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ:
19 броя гаражи, от които 17 броя единични и 2 броя двойни подземни гаража .Покрита автомобилна рампа за достъп на автомобили от партерното ниво до подземното ниво с директна връзка към улица „Плевен“. Вътрешните стени и тавани са обработени с машинна мазилка. Под – шлайфан бетон. Хидроизолация на цялото сутеренно ниво. Ел.инсталация – завършена, окомплектована по проект, включително осветителни тела. Вентилационна система – напълно завършена по проект.

– ПОЗЕМЛЕН ИМОТ:
Тротоар пред сградата с поставени бетонни плочи и оформени зелени площи. Пешеходните алеи и паркоместата са завършени по дизайнерски проект. Оградите към съседните имоти са плътни и високи, направени от бетонови елементи и озеленени с пълзяща растителност. Външна автоматична врата за автмобили ще бъде поставена на входа на покритата рампа. Вътрешния заден двор ще бъде оформен като бутиков парк – с озеленени площи с тревна, пълзяща и висока растителност, с детска площадка и зона с пейки и маси за почивка – съобразно паркоустройствения проект.

Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *